headerafbeelding

Op donderdag 22 september van 14.30-15.30 uur vindt er een wijkschouw plaats in Waalsdorp in het Benoordenhout. Gaat de inrichting van de openbare ruimte in uw buurt u aan het hart? U bent van harte welkom om mee te gaan!

Met de wijkschouw willen we in kaart brengen welke problemen inwoners tegenkomen op de stoepen, straten en pleinen. Zijn de straat, de stoep en de pleinen zo ingericht dat iedereen hier goed gebruik van kan maken? Waarover bent u tevreden en wat kan beter? Speciale aandacht is er voor obstakels waar mensen met een beperking mee te maken kunnen krijgen. Gebruikt u een rollator, rolstoel of scootmobiel? Of bent u blind of slechtziend? Dan is het zeker interessant voor u om mee te gaan met deze wandeling! Tijdens de schouw inventariseren we de knelpunten, die we in de periode na de schouw samen met de gemeente of andere verantwoordelijke organisaties proberen te verbeteren.
De wijkschouw wordt georganiseerd door Wijkz Benoordenhout en Voorall. Daarnaast zijn ook de wegbeheerder en de wijkagent uitgenodigd.

Programma
Verzamelen: 14.15 uur voor IJssalon Bitterkoud, Oostduinlaan 119.
Start wandeling: 14.30 uur
Einde wandeling: 15.30 uur bij de Duinzichtkerk, Van Hogenhoucklaan 89
Afsluitend gesprek tot 16.00 uur in de tent voor de Duinzichtkerk.

Aanmelden
Aanmelden is niet verplicht, maar wel prettig. Dit kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 1904 4457 of bij Voorall, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0703655288.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of nieuwsflits.