headerafbeelding

Sinds kort rijden er trams waar je met een rolstoel zo naar binnen kunt rijden door de wijken Wateringse Veld, Erasmusveld, Morgenstond, Moerwijk, Spoorwijk en Laakkwartier.

Doordat tram 17 een nieuwe route rijdt, kunnen reizigers met een rolstoel of scootmobiel nu ook in deze wijken op de tram stappen. Ook voor blinde en slechtziende mensen is het gemakkelijker om met de gelijkvloerse tram te reizen. Om reizigers met een beperking vertrouwd te maken met het openbaar vervoer organiseert Voorall gratis begeleidingsritten. Zo leer je veilig en zelfstandig te reizen.

Bij ‘Kennismaking Haags openbaar vervoer’ krijg je een coach met wie je maximaal drie begeleidingsritten met de tram maakt. Tijdens de ritten leert de coach je de handigheidjes die belangrijk zijn bij het reizen. Bijvoorbeeld bij welke deur je het beste kunt instappen, hoe je de rolstoel of scootmobiel in het voertuig neerzet, waar je het best kunt zitten als je blind of slechtziend bent, of welke informatie je standaard via de luidsprekers hoort.  

Vergroot je vrijheid, je zelfstandigheid en je wereld door te reizen met de tram! De tramlijnen 2, 3, 4, 9, 11, 15, 16, 17, 19 en 34 zijn inmiddels allemaal geschikt voor reizigers met een beperking.

Al veel mensen met een mobiliteitsbeperking gingen je voor en zijn blij met hun nieuw verworven onafhankelijkheid. Reis je ook mee?

Je kunt je opgeven voor 'Kennismaking Haags openbaar vervoer' bij:
Voorall, 070 - 365 52 88 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of nieuwsflits.