We werken in Den Haag hard aan voorzieningen en toegankelijkheid, zodat je met een beperking steeds beter mee kan doen. Zelfstandig en vanuit eigen kracht. Misschien kun je daarbij wel een beetje hulp gebruiken. Dan zijn de workshops van de Voorall Academie iets voor jou.

Versterk je zelf

Wil je je emotioneel krachtig genoeg voelen om er op uit te trekken als je lijf tegen zit? Met zelfvertrouwen nieuwe dingen ontdekken of andere mensen ontmoeten, gewoon vanuit wie jij bent? Het hier en nu in rust beleven zonder te verdwalen in getob over bijvoorbeeld zorg? Doe dan mee aan workshops van de Voorall Academie: {ver}STERK jezelf! Een steuntje in je rug of een ander inzicht kan je soms verrassend snel helpen om met nieuwe daadkracht je pad te vervolgen.

Workshops

In de Voorall Academie bieden we inspirerende workshops. Daarin staan creatieve zelfexpressie en oefeningen voor ontspanning centraal en leer je je eigen kracht en grenzen kennen. Bovendien ontmoet je er nieuwe mensen en kun je van elkaar leren, op een ontspannen manier.

Eigen kracht

We hebben het over ‘eigen kracht’, maar wat is dat eigenlijk en hoe doe je dat? ‘In je kracht zijn’ houdt in dat je de dingen doet die bij je passen, die je kunt en waar je in gelooft. 'In je kracht zijn is ook uitgaan van jezelf en je mogelijkheden. Met je hele hebben en houden. Aan de basis hiervan ligt zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en een positief zelfbeeld. En ook: niet in het verleden leven, niet in de toekomst wegdromen, maar in het hier en nu zijn.

Interesse gekregen?

Schrijf je dan nu in en versterk jezelf met positieve energie! Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 – 365 52 88.
Alle workshops zijn gratis voor deelnemers met een beperking en voor vrijwilligers van Voorall.

Heb je een onderwerp voor de Voorall Academie dat je interessant lijkt of waar je meer over wilt weten? Geef het door via info@voorall.nl

Contact

Van Diemenstraat 196
2518 VH Den Haag
070 365 52 88
info@voorall.nl

 

Blijf op de hoogte

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief of nieuwsflits.